vrijdag 11 mei 2012

Wigwam

Dit jaar ga ik voor de vijfde keer mee als vrijwilliger naar de Wigwamvakanties. Super gave weken waar gezinnen met kinderen met beperking en hun broertjes en zusjes vakantie komen vieren en de vrijwilligers de kinderen vermaken met allerlei leuke activiteiten. Dit jaar is het thema ontdekkingsreis en Linsey en ik vonden het leuk om het decor dit jaar te maken. Dus zijn we begonnen met het schilderen van twee grote doeken die aansluiten op het verhaal dat de twee weken speelt.

Hier het eerste doek waar we nu druk mee bezig zijn, een scheepswrak op de bodem van de zee met daarvoor een schatkist (nog niet zichtbaar op de foto) en boven een duiker  tussen de visjes die de zee in duikt op zoek naar het wrak en de schat...


Na een tijdje schilderen hebben we dan het wrak af en is de duiker op wat details en zijn flippers na ook al een eind op weg! Nog even flink door schilderen en dan kunnen we alles gaan omlijnen met zwart en op naar het volgende doek...!


 

Het volgende doek wordt een cruiseschip op zee dat langs een eiland vaart waar Piraten op de uitkijk staan op hun torens. De doeken worden erg gaaf al zeggen we het zelf :) 

1 opmerking: