zondag 18 maart 2012

Hobbybeurs en resultaten tot nu toe..!

Afgelopen zaterdag naar de hobby- en handwerkdagen in Den Bosch geweest. De kraampjes met cupcake materialen waren goed vertegenwoordigd en daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt... Leuke uitstekertjes en vormpjes voor mini cupcakes gekocht.Iets anders erg leuks was de 'silli' een set van twee spulletjes die gemengd moeten worden en dan krijg je kneedbare silicone waar je zelf malletjes mee kunt maken! Ook dit dus meegenomen samen met wat leuke figuurtjes om malletjes van te maken, zoals bedeltjes en een cupcake-sleutelhanger.Aangezien ik niet zo heel veel geduld heb en de vriendin die dit spul ook gekocht heeft ook niet, zijn we 's avonds maar meteen begonnen met malletjes maken. De spulletjes mengen, kneden en dan een leuk vormpje erin, simpel en toch leuk... vooral het resultaat! 


En toen waren de malletjes klaar, of nou je bijna dan! Ze zijn klaar alleen omdat wij ze willen gebruiken voor voedingsmiddelen, oftewel fondant en marsepein moeten ze een week uitharden. Andere optie 3 tot 6 uur in de oven, maar dat klinkt een beetje als energieverspilling, geduld hebben is ook niet verkeerd!


  Volgende week op het programma cupcakes maken met de nieuwe vormpjes maar ook nog altijd het ingewikkelde kleiwerk met enkel en alleen de handen blijft er bij horen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten