maandag 19 maart 2012

Verschillende projecten

De afgelopen periode heb ik verschillende creatieve werkjes gemaakt en/of afgemaakt. Zo heb ik voor mijn zus die inmiddels een eigen huisje heeft een beeld gemaakt van een kat... De eerste fase heb ik helaas niet op de foto gezet, maar de kat is eerst uit de hand gebogen met ijzerdraad en zo langzaam opgebouwd tot een kleiwerk dat nog geschilderd en gelakt moest worden. Zie hieronder het resultaat, ik vind het zelf erg leuk geworden :) 


Ook het sieraden maken weer eventjes teruggepakt, niet mijn grootste hobby maar af en toe voor tussendoor wel leuk... Deze keer moest het een bruine ketting worden die niet te groot en opvallend werd. Uiteindelijk is het een eenvoudig patroontje geworden met kraaltjes die van zichzelf al mooi zijn!


Vorig weekend ook nog aan de gang gegaan met de cupcakes... Na een vier uur werk waren de negen cupcakes klaar, flink wat uren maar het resultaat mocht er dan ook zijn! Te bedenken dat ik alles met primitieve materialen heb gedaan omdat ik niet zo'n grote cupcake collectie heb! 


Zo dat was een verzameling van werkjes van de afgelopen tijd, nog maar een kleine greep daaruit maar niet alles is vastgelegd. Helaas, dat moet ik toch maar eens wat vaker gaan doen misschien!

2 opmerkingen:

 1. Als je een fanatieke blogster wilt worden is foto's maken wel leuk ;)
  Is dat de ketting die je op de stitch en bitch aan het maken was?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar kwam ik ook achter, wordt het wel wat leuker en fleuriger van!
   Nee, deze had ik al voor mezelf gemaakt... Maar die op de Stitch en Bitch was wel dezelfde in een andere kleur.

   Verwijderen